WELKOM BIJ FOUR DIARIES !

Een snel veranderde wereld vraagt om eigenzinnigheid. Four Diaries is het online platform van vier jonge, ondernemende meiden. Waar we allemaal heel erg verschillend zijn, hebben we één hele grote overeenkomst: onze roots liggen in Friesland. Deze ‘Friese nuchterheid’ heeft ons alle vier overal ter wereld gebracht.

We houden van us mooie fryslan, maar de wereld veranderd en wij moeten daarin mee. Lef is onmisbaar wanneer je internationaal tot grote dromen, daden en diversiteit wilt komen. Stap uit je comfortzone, kom naar Friesland en pak samen met ons aan. Wij zijn alvast begonnen.

Precies daarover gaan onze blogs, filmpjes en fotoreeksen. Als trotse ambassadeurs van leeuwarden-Fryslan 2018 gaan wij de veranderingen te lijf. Dit doen we door onze handen uit de mouwen te steken, anders te zijn dan anderen en groots te durven dromen. Daarnaast delen wij ons dagelijkse leven, succesverhalen, misstappen, hotspots & agenda’s in onze omgeving en héél erg veel funfacts. Een prachtige kans om te laten zien wat we in onze provincie kunnen.

Kom kijken, doe mee. Tot in Friesland!