LADY IN RED

Dé kleur die dit seizoen de catwalks domineert is de kleur rood. Grote modehuizen zoals Doir, Versace en Valentino showden verschillende tinten rood in hun collecties. Deze kleur staat o.a. voor liefde, hartstocht, energie, kracht en leiderschap. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vrouw in rood aantrekkelijker wordt bevonden door mannen dan vrouwen in een andere kleur. Geen wonder dat powervrouw en IT-girl Blake Lively fan is (en wij ook!).

Het rode pak is te combineren met verschillende items voor een zakelijke, feestelijke of casual look. Het grote voordeel van tweedelig pak is dat je de blazer en pantalon ook afzonderlijk van elkaar kunt dragen. Draag het jasje bijvoorbeeld op een boyfriend jeans met een sexy top en hakken (of sneakers) voor een vrouwelijke en frisse look. Combineer de pantalon met een oversized gebreide trui (bijvoorbeeld wit of grijs) voor de koudere dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *