RUNWAY BUTT

Afgelopen maandag vond de Victoria Secret show plaats. Helaas moeten we nog even wachten tot we de daadwerkelijke beelden te zien krijgen. Toch kan ik je alvast verklappen hoe je ronde billen creëert zonder je benen te laten groeien.

Om ronde billen te kweken moet je specifieke oefeningen aan je training toevoegen, die alleen je billen activeren. Je bilspieren worden gebruikt voor het strekken en draaien van je heupen, en ze helpen je benen van of naar het midden van je lichaam te bewegen. Bewegingen die ook worden gebruikt tijdens oefeningen als een squat, lunges en deadlifts. Wat deze oefeningen echter gemeen hebben, is dat de focus van deze oefeningen voornamelijk ligt op de bovenbenen en juist dat willen we niet. Hoe vaak kom je op instagram geen huge billen tegen en als je dan verder kijkt heeft deze persoon ook huge bovenbenen. In mijn beleving niet vrouwelijk en onaantrekkelijk.

Dus, als je niet je benen wilt laten groeien, klik dan hier en doe dan vooral met regelmaat deze routine.

Ps. Zorg er wel voor dat je het gewicht of aantal herhalingen blijft opvoeren, omdat dit de prikkel is die je billen zullen laten groeien.

Begin vandaag en show deze zomer je Runway Butt at The Beach ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *