ANTI-WINTERDIP-TIPS: 8 DO’S VOOR DIE MINDER HAPPY DAGEN

 

Ze kan zo mooi zijn, maar wat kan ze ons vreselijk laten voelen; de winter. Donkere ochtenden en avonden, weinig zonlicht en heel veel regen. Tijd om onze anti-winterdip-tips op een rijtje te zetten voor op die uitgebluste, vermoeide, no-energy dagen. Satisfaction guaranteed!

>> Fabulous Spray Tanning in Heerenveen

Spray tanning is dé uitkomst voor een mooie, goudbruine teint op een snelle en gezonde manier. Weg met die winterdip! Maar… pas op met amateur-tanners! Marrit is het levende bewijs van geen strepen, vlekken en de notorious wortel-oranje look. Boek daarom je spraytan bij MMooi in Heerenveen. Zij werken met Vanitan, the next generation of spray tanning lotions mét natuurlijke ingrediënten.  Marrit’s persoonlijke tips voor het mooiste en langste resultaat:

  1. Scrub je lichaam een dag van tevoren
  2. Smeer je de periode voor de behandeling vooral NIET in met bodylotion/crème/zalfjes 
  3. Trek direct voor- en na de spraytan geen strak zittende kleding aan
  4. Douchen en sporten is de 8 uren volgend? Don’t do it!

>> Starbucks Leeuwarden

Een welbekend concept en sinds oktober ein-de-lijk in Friesland. De Starbucks is gevestigd in het Student Stay tegenover de NHL/Stenden scholencampus. Een beetje verstopt, maar op loopafstand van het centrum. Ga je voor de Toffee Nut, Pumpkin Spice óf toch gewoon de Caramel Latte? Het is voor ons in ieder geval een absoluut happy momentje!

>> Föhnsessie bij Haarsalon Salina

My hair is 80% of my selfie – Ok, niet helemaal waar maar zodra mijn haar goed zit voel ik me altijd een flink stuk beter. Mijn blow-dry laat ik dan ook het liefste doen door Salina Veldman, bij Haarsalon Salina te Leeuwarden. Ook voor een mooie balayage of weave kun je hier terecht.

 

 

 

 

 

Check hier Salina’s FB page voor meer informatie, tarieven en beschikbaarheid. Op de foto het resultaat van Farah’s behandeling:

>> Carrot cake muffins eten bij de Binnenmarkt Buitenpost

De Binnenmarkt in Buitenpost is een specialiteitenwinkel & Canadian Coffee House. Ooit opgericht door – je raad het al- de Canadese Donna, en sinds kort overgenomen door eigenaresse Janet. Samen met haar gezin (hoe leuk?!) verkoopt zij niet alleen de lekkerste homemade koekjes, cakes en soepen.. Ook voor een koffiespecial, belegde sandwich of juist een heerlijke reep chocolade kun je er terecht.  Ons favorietje is toch wel de wortelcake muffin. Benieuwd hoe deze eruit ziet? Wij werden er zóó gelukkig van dat het taartje gekroond is tot hét attribuut op onze coverfoto. Spoiler alert: de eerste lading muffins was al op voordat we de foto konden nemen… #nojokes #vreselijkzijnwe #wewerdenerheeeeelhappyvan

>> Proeflesje Hot Yoga bij de Sweat Series in Leeuwarden

Ontdek deze fantastische vorm van yoga in dé enige Hot Yoga studio van het Noorden!  Wat is hot yoga precies? De temperatuur in de zaal loopt op tot 38 graden. En dat is niet voor niets. Door de warmte, haal je meer uit je lichaam dan ooit te voren. Hot Yoga is fysiek gezien de perfecte combinatie van kracht, flexibiliteit, evenwicht en uithoudingsvermogen. Hoe vaker je de les beoefent, des te sneller je het effect van Hot Yoga zult zien én voelen.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie. Je hoeft niet lenig te zijn, je hoeft niet sterk te zijn en je hoeft niet ervaren te zijn. Reden genoeg om een proeflesje te testen! Vraag hem hier aan.

>> Chocolate Treatment bij Bijzonder en Genieten te Surhuisterveen

Een beetje chocoholic heeft af en toe gewoon echt behoefte aan een pure verwendag. Daarom gaan wij met regelmaat langs bij B&G Food and Lifestyle in Surhuisterveen. Van verse slagroomtruffels, Tony’s Limited Editions en de lekkerste koffie specials mét natuurlijk chocola erop of ernaast. It’s always time for chocolate! Per seizoen hebben ze de lekkerste chocolade en bonbons in een feestelijke verpakking voor je klaarstaan, zodat jij jezelf van dat instant-happy gevoel kan voorzien. Dus als je volgende keer een dipje hebt; a piece of chocolate a day keeps the doctor away 😉

>> Shoppen bij Modeplein Rinsma te Gorredijk

Het Rinsma Modeplein: verrassend veelzijdig in mode, een diversiteit aan kledingstijlen door de 250 modemerken en de kleinere, maar ook de grotere dames- en herenmaten. Door de unieke modeformule van dit hechte familiebedrijf laten de winkels op het modeplein jou zien, dat zij je met een hoog servicelevel en enthousiaste Fashion Professionals steeds weer weten te inspireren. Het leuke aan dit concept is dat er op het plein (ja, hét is met hun twee winkels, webcare office en opslagplaats echt een plein) altijd wel wat leuks te doen valt. Wij stapten laatst in deze hele leuke photobooth:

>> Bindweefselmassage bij Marijke

De bindweefselmassage is een diepwerkende massagetechniek die ertoe leidt  dat de conditie van de huid verbetert. Een huid met een mooie glow, willen we dat niet allemaal?  Een aanrader om deze behandeling uit te laten voeren bij Beautysalon Marijke is een professionele salon in Hurdegarijp, een dorp net buiten Leeuwarden. Een bekend koppie? Dat kan kloppen! Eigenaresse Marijke Dikkerboom is namelijk de winnares van de Beauty Award 2017 én presentatrice bij RTL4.

Woon je nu buiten Friesland? Jammer, maar niet getreurd: de bovenstaande tips zijn natuurlijk ook hartstikke leuk om uit te testen in je eigen woonplaats. En met het testen of die worteltaartjes écht even lekker zijn kom je vast al wel een stukje van die winterdip af 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *