Portfolio Farah Qureshi

Mijn werkzaamheden

Een half jaar in de Verenigde Staten, een minor in Zuid Frankrijk en gedeelte van mijn studie in de Tweede Kamer kon ik voor mijn 22e afstrepen. Inmiddels twee HBO diploma’s verder, heb ik mijn passie gevonden in online marketing en branding. Daarnaast ben ik freelance werkzaam als vertaler Engels, content schrijver en klus ik af en toe als commercieel model. Door deze combinatie van jobs zie ik nog steeds erg veel van de wereld en doe ik verschillende opdrachten in binnen- en buitenland.

Preview Modellenwerk

Videoreel

Samsung S8 – Online Commercial (English)

 

Spinnin’ Records: Trobi ft. LePrince – Set Me Free

Item over Missverkiezingen bij Omroep Fryslân

Afrojack & Laidback Luke – Move To The Sound

Check voor meer video’s deze link!

Content Creations for

  • OpEinstein
  • U-nited Detachering
  • Given Fashion
  • Imprezz Fashion
  • OokGoed!
  • De Friesland Zorgverzekeraar
  • Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofstad 2018

 

Benieuwd naar meer informatie en mijn tarieven?  Vul onderstaand contactformulier in of neem een kijkje op mijn instagram account.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *